doorboorde waterleiding Den Bosch

Wat doet een loodgieter

Stel de vraag aan de Dikke van Dale wat de definitie van een loodgieter is en dan krijgt u het volgende antwoord; lood·gie·ter (de; m/v/x; meervoud: loodgieters), iemand die beroepshalve waterleidingen, afvoer, sanitair e.d. aanlegt of repareert Uiteraard klopt dit helemaal en is er geen woord van gelogen, maar het geeft absoluut niet de erkenning die de loodgieters eigenlijk verdienen. Het loodgietersberoep houdt tegenwoordig zoveel meer in dan de definitie van de Dikke van Dale. Ook onze loodgieters gaan met de nieuwste ontwikkelingen mee en zijn tegenwoordig goed opgeleide, allround vakmannen met elk een eigen specialisatie.


Huizen schieten uit de grond en het tekort aan goede vakmannen is nog nooit zo groot geweest, des te meer reden om wat aandacht te schenken aan de diversiteit aan werkzaamheden die deze onmisbare beroepsgroep voor u kan uitvoeren.


Loodgieterswerk is vakwerk! Wellicht zult u bij bepaalde klussen in huis er ook in eerste instantie niet gelijk aan denken om een loodgieter in te schakelen, vandaar dat wij graag beknopt met u willen doornemen waarmee Loodgieter Den Bosch u nog meer mee van dienst kan zijn. Voor al uw vragen of voor het maken van een afspraak kunt u ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk op 073-8080112, Loodgieter-denbosch.nl kan u bijvoorbeeld helpen met het repareren of vervangen van;

Kranen & Sanitair

Keukenkraan, buitenkraan, radiatorkaan of douchekraan, Loodgieter-denbosch.nl​​​​​​​ heeft ruime ervaring met het repareren, plaatsen en vervangen van alle soorten kranen in en buiten de woning in Den Bosch en Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch Maar ook voor het aanleggen, aansluiten en plaatsen van het sanitair of toilet bent u bij Loodgieter-denbosch.nl aan het juiste adres.

 Douchekraan vervangen Den Bosch
 verleggen waterleiding Den Bosch

Loodgieter-denbosch.nl, voor al uw waterleidingen

Een complete renovatie van de badkamer of door de leiding van de vloerverwarming geboord? Reparatie, vervangen of aanleggen van de waterleiding, voor elke klus aan uw waterleiding heeft Loodgieter-denbosch.nl​​​​​​​ voor u een geschikte loodgieter.


Ook wanneer u een nieuwe woning betrekt of een verbouwing heeft, Loodgieter-denbosch.nl verlegt al uw leidingwerk!

Loodgieter-denbosch.nl,voor al uw gasleidingen

Vooral bij het verleggen van een gasleiding of het repareren van een gaslekkage is het heel belangrijk dat u een deskundig en gediplomeerde loodgieter inschakelt. Bij Loodgieter-denbosch.nl staat veiligheid voorop en wij zorgen ervoor dat uw gasleidingen deskundig en correct worden aangesloten, geïnstalleerd of gerepareerd. Ook voor het veilig aansluiten van uw gasfornuis bent u bij Loodgieter-denbosch.nl aan het juiste adres en wij nemen desgewenst een nieuwe (rvs) gasslang voor u mee, dan weet u zeker dat de veiligheid gewaarborgd is. Ruikt u een gaslucht in de woning? Neem dan geen risico’s en bel direct 073-8080112. Loodgieter-denbosch.nl onderneemt dan direct actie om het gaslek op te sporen en te herstellen om uw veiligheid te waarborgen!

 reparatie gasleiding Den Bosch
 doorboorde waterleiding repareren Den Bosch

Loodgieter nodig voor uw lekkage in Den Bosch?

Ook uw woning in Den Bosch en Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch is hoogstwaarschijnlijk voorzien van vele meters waterleiding, afvoer, gasleiding, rioolbuizen en regenwaterafvoer. Het is dus goed mogelijk dat ook uw woning ooit te maken krijgt met een lekkage in of buiten de woning. Lekkages kunnen op vele manieren ontstaan, bijvoorbeeld door slijtage, verstopping, verzakking of misschien heeft u tijdens het klussen de leiding van de vloerverwarming geraakt.


Loodgieter-denbosch.nl lost het snel en netjes voor u op! Belt u met: 073-8080112 of vult u ons aanvraag formulier in voor een snelle en betaalbare oplossing.

Lekkage toilet, keuken of badkamer

Een lekkage van het toilet kan verschillende oorzaken hebben; het toilet lekt zelf of het inbouwreservoir, hoekstopkraantje of stortbak lekt. Vaak kan uw loodgieter uit de oorzaak vrij snel achterhalen en dit snel voor u oplossen.


Een lekkage in de badkamer is meestal snel ontdekt en overduidelijk zichtbaar als het de douchekraan of sifon van de wastafel betreft. Maar betreft het een weggewerkte waterleiding onder het bad of douche, dan wordt vaak pas later duidelijk dat er een lekkage is ontstaan als de eerste waterschade is opgetreden. Deze lekkages kunnen zijn ontstaan door slecht kitwerk in de douche, verstoppingen of een beschadigde afvoerbuis. Loodgieter-denbosch.nl kan door de jarenlange ervaring vaak wel inschatten en snel opsporen waar de bron van de lekkage zich bevindt en zal dit zo spoedig mogelijk voor u oplossen. Mocht de bron voor de loodgieter ook niet te traceren zijn, dan kunnen wij voor u een lekdetectie-onderzoek inplannen.


Ook een lekkage in de keuken kan verschillende oorzaken hebben. Een lekkage in het keukenkastje van de sifon of de inlaatcombinatie van de boiler is vrij snel duidelijk en kan vlot gerepareerd worden door uw loodgieter uit Den Bosch. Maar ook een verstopping in de afvoer van de gootsteen en vaatwasser kan ervoor zorgen dat het water niet meer weg kan stromen en zo een lekkage veroorzaken. En vergeet ook niet dat de vaatwasser, de Amerikaanse koelkast met aansluiting op de waterleiding voor de ijsblokjes en de Quooker, die door een mankement lekkage en wateroverlast kunnen veroorzaken. Er zijn dus veel mogelijke oorzaken van een lekkage in de keuken, belangrijkste is dat de bron van de lekkage zo snel mogelijk wordt opgespoord en gerepareerd.  Loodgieter-denbosch.nl helpt u hier graag bij.


Een lekkage aan het dak of hemelwaterafvoer kan flinke schade aan uw woning aanrichten. Vooral een lekkage aan het dak wordt vaak pas laat ontdekt als de eerste waterschade zichtbaar is geworden. Maak dan een afspraak met één van de dakspecialisten van . Deze deskundige vakmannen sporen visueel of met geavanceerde apparatuur het lek snel u op en zorgen ervoor dat de vervolgschade beperkt blijft, middels een reparatie of een tijdelijke noodoplossing.


Loodgieter-denbosch.nlhelpt u ook graag bij alle mogelijk lekkages van de cv-installatie. Een lekkage aan de cv-leiding, radiator(knop), vloerverwarming of lekkage van cv-ketel zelf, lost dit graag voor u op! Om lekkages aan de cv-installatie te voorkomen is het belangrijk om elke twee jaar een onderhoudsbeurt in te plannen bij uw loodgieter in Den Bosch en Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch. Uw cv-installatie wordt dan grondig schoongemaakt en nagekeken en mankementen worden dan tijdig ontdekt, voordat er problemen kunnen ontstaan. Ook voor het periodieke onderhoud van de cv-installatie kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak op 073-8080112

 lekkage repareren Den Bosch
 verstopping riolering Den Bosch

Verstopping afvoer en riolering

De meest voorkomende verstoppingen in huis worden veroorzaakt door het doorspoelen van objecten die niet in de afvoer en riolering thuishoren. In de keuken zijn vuil- en voedselresten in de gootsteen de grootste boosdoener en in de badkamer zijn opgehoopte haar- en zeepresten vaak de oorzaak. Een verstopping van het toilet kan veroorzaakt worden door maandverband en grote hoeveelheden geklonterd toiletpapier, maar ook door een probleem dieper in de riolering en zelfs in het hoofdriool van de gemeente.


De vakkundige ontstoppers van Loodgieter-denbosch.nl  kunnen met een professionele hoge drukspuit of machinale rioolveer de meeste verstoppingen in een mum van tijd voor u verhelpen. Heeft u een verstopping in Den Bosch of Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch, bel ons op 073-8080112 en wij zijn zo snel mogelijk bij u om het op te lossen.

Dakwerk - dakdekker Den Bosch

Dakwerk is vakwerk! Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor verschillende soorten werkzaamheden aan het dak van uw woning of bedrijfspand? Onze gespecialiseerde dakdekkers in Den Bosch en Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch hebben ruime ervaring in alle soorten dakbedekking en kunnen u van dienst zijn bij;

Vervangen dakpannen

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe of heeft u stormschade en moet er een enkele dakpan vervangen worden? werkt samen met meerdere ervaren dakspecialisten uit Den Bosch en Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch om deze klus voor u uit te voeren. Belt u gerust om een afspraak te maken of een offerte voor de renovatie van het dak aan te vragen naar 073-8080112 of vult u ons aanvraag formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dakreiniging

Algen, mosvorming en vogelpoep zullen na verloop van tijd de dakpannen aantasten en een onverzorgde uitstraling aan uw woning of bedrijfspand geven. Door het pannendak professioneel te laten reinigen krijgt uw woning of bedrijfspand weer een frisse uitstraling en kan het regenwater weer moeiteloos wegstromen richting de dakgoot. Om de dakpannen schoon te houden kunt u ervoor kiezen om na het reinigen van de dakpannen een coating of een impregneerlaag te laten aanbrengen. Zo blijft uw dak in topconditie en haalt u het meeste uit de levensduur van het dak.

Dakgoot en regenpijp

Loodgieter-denbosch.nl is ook uw partner voor het reinigen, ontstoppen en vervangen van de dakgoten en regenpijpen van uw woning in Den Bosch en Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch.

 lekkage dak Den Bosch
 lekdetectie Den Bosch

Lekdetectie Den Bosch

Om een lekkage te kunnen repareren moet uiteraard als eerste de oorzaak en de bron van de lekkage worden opgespoord. Vaak is het lek met het blote oog snel gevonden, maar soms is de oorzaak wat lastiger te achterhalen. Kringen op het plafond, loslatend behang, schimmelvorming of stankklachten, allemaal waterschade duidend op een aanwezige lekkage, maar waar zit het lek? Voor het opsporen van de lekkage in uw woning in Den Bosch kan een lekdetectie-onderzoek de uitkomst zijn. Met geavanceerde apparatuur kan de lekdetectie-specialist meerdere methodes toepassen om de aard van de lekkage op te sporen en de exacte locatie aan te kunnen wijzen en dit zonder onnodig hak- en breekwerk. Zodra de oorzaak en locatie is vastgesteld kan uw loodgieter in Den Bosch en Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch heel gericht de herstelwerkzaamheden uitvoeren. Waar de meeste partijen in de markt een wachttijd hebben van dagen, zo niet weken, kan Loodgieter-denbosch.nl u vaak binnen 24 uur al voorzien van een lekdetectie. Meer informatie? Neemt u zo spoedig mogelijk contact op via ons aanvraag formulier of bel met ons op 073-8080112.

Loodgieterswerk is vakwerk!

Samengevat, Loodgieterswerk is Vakwerk! En Loodgieter-denbosch.nl weet dat een goede, betrouwbare en gespecialiseerde vakman in Den Bosch en Rosmalen, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Den Dungen, Hedel, Ammerzoden, Hoenzadriel, Velddriel, Den Bosch, 's Hertogenbosch onmisbaar is. Daarnaast zijn wij ook uniek met vaste prijzen en afspraken maken!


Belt u ons gerust om de mogelijkheden van uw klus te bespreken, een afspraak te maken of een offerte aan te vragen op 073-8080112 of via ons aanvraag formulier. Loodgieter-denbosch.nl helpt u graag verder en dat altijd tegen een vast tarief!


Loodgieter nodig in Den Bosch? Bel dan met Loodgieter-denbosch.nl op 073-8080112! Wij komen in Den Bosch in en voor al uw loodgieterswerk!

 goedkoper loodgier Den Bosch